قاصدک مهر

روزهای تلخ و شیرین

قاصدک مهر

روزهای تلخ و شیرین

پاستیل خونگی



نویان عاشق پاستیله. یه روز خیلی اتفاقی یکی از همکارا گفت چرا خودت براش درست نمیکنی؟! حداقل میدونی توش چیه و نگهدارنده نداره!!! همین حرف باعث شد من به فکر درست کردن پاستیل بیوفتم و ببینم چقدر راحته. البته از بابت نداشتن نگهدارنده کاملا مطمئن نیستم!!! چون نمیدونم تو پودر ژله ها دقیقا چیه!!! ولی میشه به جای پودر ژله از انواع آب میوه خونگی استفاده کرد که مطمئن تره. فقط باید پودر ژلاتین بیشتری بریزیم.



مواد لازم

1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه

نصف لیوان آب جوش

دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع

طرز تهیه:

  1. پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع را با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم. بن ماری کردن اینجوریه که مواد رو باید روی بخار قرار بدیم. تو یه ظرفی آب میریزیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاد. بعد ظرف حاوی مواد پاستیل رو روی ظرف حاوی آب جوش( بخار آب) قرار میدیم تا کاملا پودر ژلاتینش حل و روون بشه.بعد پاستیل های مایع مونو تو قالب سلیکونی میریزیم و داخل یخچال میذاریم.

  2. و بعد از مدتی که پاستیل ها خودشونو گرفتن،از قالب خارجشون میکنیم. جایی خوندم که تو ظرف دردار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداریه بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بدهد.


نظرات 2 + ارسال نظر
سوری سه‌شنبه 8 اسفند 1396 ساعت 08:08 http://dokhtarin.blogfa.com

چه عالی نسیم ! دقیقا مثل پاستیل بازاری میشه حالتش؟ یا مثل ژله؟

عین بازاری نمیشه ولی مثل ژله هم نیست. من ازش راضیم

الهه یکشنبه 6 اسفند 1396 ساعت 09:20

سلام اجی خوبی همکارت پیشنهاد خوبی گفته اجی پاستیل خونگی از پاستیل های بیرون خیلی بهتره نوش جان اجی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد